Inverstar

Fitur produk

 

Nganti 13 kaping Ngirit Energi

Nganti 25 kaping meneng

- 4 Timer kanggo Operasi Saben

- Kontrol Eksternal Opsional

- Pengontrol Tutul Cerdas


Detail Produk

Nakoni, nyelidiki

INVERTER kanggo ngirit —— (INVERSTAR)

 

inversstar1

 

 

TEKNIK INVERTER

inverstar

Thanks kanggo teknologi inverter, kacepetan motor bisa dikontrol kanthi tepat kanthi 1 babak.Nalika pangguna mbutuhake backwash, pompa bisa mlaku kanthi kapasitas 100%;Kanggo dikarepake filtrasi saben dina, kang perlu tingkat aliran cilik, pump bisa mbukak ing kapasitas kurang, kang arang banget sepi lan energi efisien;Umur urip uga luwih suwe amarga teknologi inverter Aquagem.

inverstar_03

 

 

UP TO 13 TIMES ngirit

Siji Taun Ngirit Energi: 7546 kWh

inverstar

inverstar-09

 

 

 

UP nganti 25 KALI LEBIH SEPI

inverstar

 

inversstar2

 

 

IKONTROL LAYAR NTUITIF

inverstar

inversstar3

inversstar3

 

 

PARAMETER TEKNIS

inverstar

lADPJw1WRjSXzIvNAYHNB6g_1960_385

 

KURVE KINERJA

inverstar

lADPJxRxQ34fNsPNBN3NB6c_1959_1245