Inverter Frekuensi


Aquagem pool pump inverter iSaver + punika inverterpisanan digunakake layar tutul lengkap.Inverter iki kanggo pompagamblang ing desain lan operasi.Setelan timer kolam renang saka inverter frekuensi kolam renang iki karo35 pilihan kacepetan, kang dadi luwih apik tinimbang on / off pump blumbang.