Инверпро

Карактеристики на производот

 

- Целосен инвертер од InverSilence® Tech

- Заштеда на енергија до 15 пати

- До 30 пати тивко

- Читање на потрошувачката на енергија

- Интелигентен контролер со целосен допир


Детали за производот

Истражување

 

Прва целосна инвертерска пумпа за базен —— INVERPRO

inverpro详情页_画板-1_02

InverSilence технологијата е саморазвиен од Aquagem за повеќето тивки и заштедуваат енергија пумпни раствори.

Се комбинира со целосната технологија на инвертер, хидрауличниот систем со волути и DC мотор без четкички, не само што дозволува пумпата да работи интелигентно помеѓу 30-100% капацитетза исполнување на различни апликации како филтрација и назад перење, но исто така го намалува нивото на звук повеќе од 30 патии заштедува енергија до 15 пати.

inverpro详情页_画板-1_04

Магичен инвертер, заштеда на енергија до 15 пати

инверстар

inverpro详情页_画板-1_06

 

До 30 пати тивко

инверстар

5

 

ИнтелигентенКонтролер со целосен допир

инверстар инверпро3

inverpro详情页_画板-1_28

 

Технички параметар

инверстар инверпро1

Крива на изведба

инверстар

инверпро2

安捷网站优化