Инвертер на фреквенција


Инвертер за пумпа за базен Aquagem iSaver+ е инверторотпрво користен целосен екран на допир.Овој инвертер за пумпа еедноставност во дизајнот и работењето.Поставувањето на тајмерот за базен на овој инвертер за фреквенција за базен е соИзбори од 35 брзини, што е многу подобро од пумпата за вклучување/исклучување на базенот.