InverMaster

ART I HESHTJES

Një grup biznesmenësh të suksesshëm dhe të kënaqur që shikojnë lart duke buzëqeshur

INVERMASTER

Pompë e pishinës me inverter të Aquagem me performancë të paparë

INVERMASTER

Gjenerata e ardhshme, Zgjedhja e parë


Ju gjithmonë keni nevojë për një pompë pishinë


• Paratë tuaja
në vend të tarifave të paparashikueshme elektrike

• Gjenerimi i më pak zhurmë
në vend që të shqetësojnë anëtarët e familjes dhe fqinjët

• Funksionimi i zgjuar në vetvete
në vend që të humbisni kohën tuaj të zënë

• Lehtë për t'u lexuar, vendosur dhe kontrolluar
në vend që të paguani kosto shtesë për shërbimin ose mirëmbajtjen

• Përdorimi i përsosur i hapësirës
në vend të panevojshme Zgjerimi i dhomës së pompës