banderola e lajmeve

Udhëzuesi bazë për mirëmbajtjen e përditshme të pishinës me pompën e pishinës me inverter

Pishinat janë një nga pajisjet më të njohura rekreative gjatë gjithë verës.Mirëmbajtja e rregullt e pishinës suaj është e nevojshme për ta mbajtur atë në gjendje të mirë në mënyrë që të shijoni çdo not të sigurt dhe të shëndetshëm.Këtu janë bazat e kujdesit ditor të pishinës të përmbledhura ngaAquagem, i cili është i specializuar në teknologjinë e zgjuar të inverterit të pompës së pishinës.Ndjekja e këtyre hapave të thjeshtë do ta mbajë pishinën tuaj në mënyrën më të mirë për sezonin e notit dhe do ta bëjë të lehtë mirëmbajtjen e rregullt të pishinës.

Në përgjithësi, kujdesi efektiv për pishinën bazohet në tre koncepte të thjeshta por të rëndësishme: pastrimi, kimia dhe qarkullimi.

1. Pastroni pishinën tuaj të paktën çdo javë

Pastrimi i pishinës është një pjesë thelbësore e notit të sigurt.Mirëmbajtja e rregullt me ​​pastrim përfshin heqjen e mbeturinave, pastrimin me furçë dhe pastrimin e pishinës.

Pastrojeni, pastroni dhe pastroni pishinën tuaj çdo javë me fshesë me korrent, do t'i mbajë mbeturinat jashtë ujit dhe do t'i pastrojë muret e pishinës.Veçanërisht koshi i pompës, një kosh i bllokuar do ta bëjë pompën tuaj të punojë më shumë për të cikluar ujin, të shkurtojë jetën e shërbimit dhe të stresojë vulat në pompën tuaj.Varet nga sa shpesh e përdorni, por ju rekomandojmë ta pastroni një ose dy herë në javë.

aquagem-pishinë-mirëmbajtje

2. Balanconi kiminë e ujit 1-2 herë në javë

Kimia është një tjetër faktor jetik në mbajtjen e pastër të ujit të pishinës.Rrallëherë ka probleme të tilla si uji i turbullt, uji i gjelbër ose grumbullimi i baktereve të dëmshme kur uji i pishinës është i balancuar në mënyrë adekuate.

Gjatë sezonit të notit, është e nevojshme të provoni ujin tuaj një deri në dy herë në javë dhe të tronditni ujin e pishinës çdo dy javë.Për rezultate më të mira, këtu janë vargjet thelbësore që duhen mbajtur parasysh:

  • Nivelet e pH: 7.4 deri në 7.6
  • Alkaliniteti: 100 deri në 150 pjesë për milion (ppm)
  • Nivelet e klorit: 1 deri në 3 pjesë për milion (ppm)
  • Fortësia e kalciumit: me 175 ppm deri në 225 ppm duke qenë ideale

 

3. Mbani pompën tuaj të funksionojë çdo ditë për qarkullim

Qarkullimi i duhur i pishinës është çelësi i notit të shëndetshëm.Qarkullimi i ujit ndihmon në parandalimin e problemeve si uji i turbullt ose infektimi i algave të pishinës.Është e dobishme të lani ose pastroni filtrin shpesh nëse presioni është mbi 10-15 psi.

Një metodë tjetër efektive është që sistemi juaj i pompës dhe filtrit të funksionojë çdo ditë.Maksimizon qarkullimin dhe efektivitetin e kimikateve për të siguruar që pishina juaj të qëndrojë e sigurt dhe e pastër.Është më mirë të përdorni pompën e pishinës për afërsisht 10 deri në 12 orë në ditë.Nëse jetoni në një klimë të ngrohtë, duhet ta përdorni pompën pak më gjatë çdo ditë.Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë investimin në një pompë pishinë që kursen energji për mirëmbajtjen e përditshme, pasi ajo mund të funksionojë me një shpejtësi më të ulët gjatë gjithë ditës me anë të kontrollit inteligjent, kursen para dhe energji dhe redukton zhurmën.

Aquagem, eksperti i inverterit të pompave të pishinës nga Kina, ka më shumë se 20 vjet përvojë në zhvillimin e inverterëve për pompat e pishinave.InverPro i Aquagempompë pishinë inverterështë një zgjidhje e thjeshtë por e fuqishme për pompën e pishinës me efikasitet energjetik që kujdeset për ta mbajtur pishinën të pastër dhe të shëndetshme 24/7 pa nevojë për vëmendje të vazhdueshme.Falë teknologjisë së patentuar InverSilence,InverProfunksionon në mënyrë inteligjente midis 30-100% kapacitet për aplikacione të ndryshme si filtrimi dhe larja e prapme, ndërsa redukton nivelet e zërit me më shumë se 30 herë dhe kursen energji deri në 15 herë.

Pompa e pishinës Aquagem inverter, bën të mundshme pishina inteligjente

konkluzioni

Mirëmbajtja e përditshme e pishinës nuk është aq e komplikuar sa mund të mendoni, por nëse nuk e përballoni dot, mund të kërkoni ndihmën e një ekipi profesionist.Kontaktoni ekipin e Aquagempër të zgjedhur një pompë pishine me efikasitet të lartë që ju kursen para dhe shqetëson për mirëmbajtjen e pishinës.


Koha e postimit: Maj-06-2022