banderola e lajmeve

EKSPOZITA VIRTUALE E SUKSESSHME NE PISCINA & WELLNESS DIGITAL 2020

Kishte qenë një mundësi e shkëlqyer për të prezantuar pompat tona inovative të pishinës në FORO PISCINA & WELLNESS DIGITAL 2020 gjatë ditëve të fundit.Kishim vizitorë jo vetëm nga Spanja por edhe nga vende të tjera evropiane.Faleminderit përsëri për mbështetjen tuaj!
EKSPOZITA VIRTUALE E SUKSESSHME NE PISCINA & WELLNESS DIGITAL 2020 01
Gjatë gjithë ngjarjes, ne demonstruam performancën e Pompës së Pflow Inverter Pool, duke përfshirë prekjen në ekran të plotë dhe nivel jashtëzakonisht të ulët të zhurmës (vetëm 38,5 dBA në 1 m nën kapacitetin e funksionimit 40%), gjë që lejoi audiencën tonë në internet të zotëronte produktet tona.Me kërkesë të disa klientëve që dëshironin më shumë detaje, gjatë ekspozitës online u dërguan edhe videoklipe të sapo realizuara.
EKSPOZITA VIRTUALE E SUKSESSHME NE PISCINA & WELLNESS DIGITAL 2020 02
Prezantimi ynë pati një përgjigje entuziaste, gjë që na bëri më të bindur për pamjen tonë origjinale - risia është kudo nëse qëndroni më afër përdoruesve tuaj.

Ne i vlerësojmë të gjitha komentet dhe sugjerimet që kemi marrë nga klientët dhe presim me padurim takimin tonë të ardhshëm.


Koha e postimit: Nëntor-09-2020