Aquagem

 Pencipta Pompa Kolam Renang Inverter pinuh munggaran

Kalayan panggero tiding masarakat karbon-neutrality, urang, Aquagem, ngalakukeun leuwih ti pikir.Urang meta - responsibly tur intelligently ku innovatinghemat énergijeungramah-iklimtéknologi inverter anu sacara dramatis mangaruhan para nasabah, komunitas, sareng planét urang pikeun kelestarian jangka panjang.

Aquagem Technology Limited nyaetakahiji ngarah pinuh inverter kolam renang parusahaan pompa inti staffed ku professional senior kalawanleuwih ti 20 taun pangalaman.Urang ngarancang, ngamekarkeun, pabrik jeung pasar nilai-generate pompa kolam renang inverter nu seamlessly terpadu kalayan innovating téknologi inverter mastikeun reliabilitas.

Urang Sunda

Ngabogaan insinyur ngalaman kalibet deeply dina téhnologi inverter, tim R&D urang diajar jeung nerapkeun téhnologi canggih pikeun mawa.produk inovatif sarta kualitas luhur ngareureuwas pasar.

Manufaktur

Dilengkepan leuwih10.000pabrik dimodernisasi standarisasi, Aquagem ngawangun sababaraha garis efisien tinggi pikeun mastikeun suplai timely cukup salila usum puncak.

QC & Garansi

Sadaya produk lulus kamiinspeksi kualitas ketatsaméméh pangiriman, sarta kami nawiskeun arekualitas tanggung jawabjaminanka konsumén urang.