Inverter Frékuénsi


Aquagem kolam renang pompa inverter iSaver + nyaeta inverter numimitina dipaké layar toél pinuh.Inverter ieu pikeun pompa nyaétakesederhanaan dina rarancang jeung operasi.Ngojay kolam renang timer setelan inverter frékuénsi kolam renang ieu kalawan35 pilihan speeds, nu jadi leuwih hadé ti on / off pompa kolam renang.