Inverpro

Fitur produk

 

- Inverter Lengkap dening InverSilence® Tech

- Nganti 15 kaping Ngirit Energi

- Nganti 30 kaping meneng

- Wacan konsumsi daya

- Intelligent Full Tutul Controller


Detail Produk

Nakoni, nyelidiki

 

Pompa Kolam Inverter Lengkap 1 —— INVERPRO

inverpro详情页_画板-1_02

teknologi InverSilence punika dikembangake dhewe dening Aquagem kanggo paling meneng lan hemat energi solusi pump.

Iki digabungake karo teknologi inverter lengkap, sistem hidrolik volute lan motor tanpa sikat DC, ora mung ngidini pompa kasebut mbukak cerdas antarane 30 ~ 100% kapasitaskanggo nepaki aplikasi beda kaya filtrasi lan back-wash, nanging uga nyuda tingkat swara luwih saka 30 kapinglan ngirit energi nganti 15 kaping.

inverpro详情页_画板-1_04

Magic Inverter, Nganti 15 kaping Ngirit Energi

inverstar

inverpro详情页_画板-1_06

 

Nganti 30 kaping meneng

inverstar

5

 

CerdasPengontrol Tutul Lengkap

inverstar inverpro3

inverpro详情页_画板-1_28

 

Parameter teknis

inverstar inverpro1

Kurva Kinerja

inverstar

inverpro2

安捷网站优化