Aquagem

 Krijuesi i parë i pompës së pishinës me inverter të plotë

Me lajmet e reja të shoqërisë së neutralitetit të karbonit, ne, Aquagem, bëjmë më shumë sesa mendojmë.Ne veprojmë - me përgjegjësi dhe inteligjencë duke inovuarkursim energjiedhemiqësore me klimëteknologji inverter që ndikon në mënyrë dramatike klientët tanë, komunitetet dhe planetin për qëndrueshmëri afatgjatë.

Aquagem Technology Limited ështëkompania e parë udhëheqëse e pompave me inverter të plotë të pishinës bërthamë e përbërë nga profesionistë të lartë memë shumë se 20 vjet përvojë.Ne projektojmë, zhvillojmë, prodhojmë dhe tregtojmë pompat e pishinës me inverter që gjenerojnë vlerë që janë të integruara pa probleme me teknologjitë inovative të inverterit për të garantuar besueshmëri.

R&D

Duke pasur inxhinierë me përvojë që angazhohen thellësisht në teknologjinë e inverterit, ekipi ynë R&D studion dhe aplikon teknologji të avancuar për të sjellëprodukte inovative dhe me cilësi të lartë që befasojnë tregun.

Prodhimtaria

E pajisur me një mbi10,000Fabrika e standardizuar e modernizuar, Aquagem ndërton linja të shumta me efikasitet të lartë për të siguruar furnizim të mjaftueshëm në kohë gjatë sezonit të pikut.

QC & Garanci

Të gjitha produktet kaluan tonëninspektim i rreptë i cilësisëpara dorëzimit, dhe ne ofrojmë njërecilësi përgjegjësegarancipër klientët tanë.