Invermaster ——— Së shpejti

Karakteristikat e produktit

 

– Inverter i plotë nga InverSilence® Tech

-Deri në 16 herë kursim energjie

-Deri në 40 herë të heshtur

– Kontrollues inteligjent me prekje të plotë

– Kapaciteti i leximit


Detajet e produktit

hetim

invermaster_01

 

Teknologjia e inverterit

每个大标题下的分隔线图

Pompa është zemra e pishinës.Për dekada, njerëzve u është dashur të durojnë konsumin e lartë të energjisë dhe zhurmën e lartë të pompave me një shpejtësi.Për të kapërcyer këtë dilemë, Aquagem ka zhvilluar teknologjinë lnverSilence, teknologjinë kryesore për adresimin e zhurmës dhe joefikasitetit në aplikimet e pompës.

Teknologjia InverSilence kombinonmakinë inverter, Struktura hidraulike e volutësdhemotor DC pa furçapër të kontrolluar me saktësi shpejtësinë e motorit nëpërmjet algoritmeve inteligjente, duke krijuarzgjidhja e inverterit më e qetë dhe më efikase në energji.

invermaster_02

invermaster_03

Deri në 40 herë të heshtur

每个大标题下的分隔线图 

invermaster_05

Deri në 16 herë kursim energjie

每个大标题下的分隔线图

InverMaster ështëPompë e vlerësuar me energji me 10 yje, dhe gjithashtukursimi më i madh i energjisëpompë pishinash në treg.Me InverMaster, ju mund të shijoniPishinë me 4 sezonepa merak faturën e energjisë elektrike.Për më tepër, do tëe bëjnë sistemin e ngrohjes më efikas, pastruesin e pishinës, dhe jetëgjatësia e pompës më e gjatë.

Supozimet: Një pishinë me 4 sezone zgjat mesatarisht 16 orë në 365 ditë.Çmimi i energjisë elektrike është 0,2 €/kWh

invermaster_07

Teknologjia e Inteligjencës

每个大标题下的分隔线图

Aquagem u zhvilluaPompa e parë me inverterme teknologjinë e inteligjencës, Inverter "Brain" jo vetëm që mund të monitorojë ndryshimin e presionit të tubacionit dhe të bëjë llogaritje të zgjuara, por gjithashtu mund t'i dërgojë lavdërime drejtuesit të pompës përrregullim automatiktë diapazonit të rrjedhës dhe kapacitetit të funksionimit.Prandaj, pompa jonë inverter jo vetëm që mund t'u sigurojë përdoruesvezbulimi i tubacionitdheshërbimi i paralajmërimit të hershëm, por edhe mundetsiguroni shpejtësinë e duhur të rrjedhës.

invermaster_09

Kontrollues inteligjent me prekje të plotë

每个大标题下的分隔线图

invermaster_11

invermaster_12

Parametri

每个大标题下的分隔线图

invermaster_14