Inverpro

Karakteristikat e produktit

 

- Inverter i plotë nga InverSilence® Tech

- Deri në 15 herë kursim energjie

- Deri në 30 herë të heshtur

- Leximi i konsumit të energjisë

- Kontrollues inteligjent me prekje të plotë


Detajet e produktit

hetim

 

Pompa e parë me inverter të plotë të pishinës —— INVERPRO

inverpro详情页_画板-1_02

Teknologjia InverSilence është i vetë-zhvilluar nga Aquagem për më e heshtur dhe kursyese e energjisë zgjidhjet e pompës.

Kombinohet me teknologjinë e plotë të inverterit, sistemin hidraulik volute dhe motorin pa furçë DC, jo vetëm që lejon pompën të funksionon në mënyrë inteligjente midis kapacitetit 30-100%.për të përmbushur aplikime të ndryshme si filtrimi dhe larja e pasme, por edhe zvogëlon nivelin e zërit më shumë se 30 herëdhe kursen energji deri në 15 herë.

inverpro详情页_画板-1_04

Inverter magjik, deri në 15 herë kursim energjie

inverstar

inverpro详情页_画板-1_06

 

Deri në 30 herë të heshtur

inverstar

5

 

InteligjenteKontrollues me prekje të plotë

inverstar inverpro3

inverpro详情页_画板-1_28

 

Parametri teknik

inverstar inverpro1

Kurba e performancës

inverstar

inverpro2

安捷网站优化