Inverstar

Karakteristikat e produktit

 

-Deri në 13 herë kursim energjie

-Deri në 25 herë të heshtur

– 4 kohëmatës për funksionimin ditor

– Kontrolli i jashtëm opsional

– Kontrollues inteligjent me prekje


Detajet e produktit

hetim

INVERTER PËR KURSIM —— (INVERSTAR)

 

inverstar1

 

 

TEKNOLOGJIA INVERTER

inverstar

Falë teknologjisë së inverterit, shpejtësia e motorit mund të kontrollohet saktësisht me 1 raund.Kur përdoruesit kanë nevojë për një shpëlarje, pompa mund të funksionojë me kapacitet 100%;Për kërkesën ditore të filtrimit, e cila ka nevojë për shpejtësi të vogël rrjedhjeje, pompa mund të funksionojë me kapacitet të ulët, e cila është jashtëzakonisht e qetë dhe efikase në energji;Jetëgjatësia është gjithashtu më e gjatë për shkak të teknologjisë së inverterit Aquagem.

inverstar_03

 

 

DERI 13 HERË KURSIM

Kurseni energji për një vit: 7546 kWh

inverstar

inverstar-09

 

 

 

UP DERI 25 HERË MË QËSHTË

inverstar

 

inverstar2

 

 

IKONTROLLUESI NTUITIV I EKRANIT ME PREK

inverstar

inverstar3

inverstar3

 

 

PARAMETRI TEKNIK

inverstar

lADPJw1WRjSXzIvNAYHNB6g_1960_385

 

KURVA E PERFORMANCËS

inverstar

lADPJxRxQ34fNsPNBN3NB6c_1959_1245