Invermaster ——— Moal lami deui

Fitur produk

 

- Inverter Pinuh ku InverSilence® Tech

Nepi ka 16 Kali Hemat Énergi

Nepi ka 40 Kali Jempé

- Intelligent Full Touch Controller

- Ngajalankeun Kamampuh Maca


Rincian produk

Pananyaan

invermaster_01

 

Téhnologi Inverter

每个大标题下的分隔线图

Pompa nyaéta jantung kolam renang.Mangtaun-taun, jalma-jalma kedah nanggung pamakean énérgi anu luhur sareng sora anu luhur tina pompa laju tunggal.Pikeun ngatasi kantun ieu, Aquagem parantos ngembangkeun téknologi lnverSilence, téknologi ngarah pikeun ngungkulan noise sareng inefficiency dina aplikasi pompa.

téhnologi InverSilence ngagabungkeuninverter drive, struktur hidrolik volutejeungmotor DC brushlesspikeun persis ngadalikeun speed motor ngaliwatan algoritma calakan, nyieunsolusi inverter paling sepi sareng paling éfisién énergi.

invermaster_02

invermaster_03

Nepi ka 40 Kali Jempé

每个大标题下的分隔线图 

invermaster_05

Nepi ka 16 Kali Hemat Énergi

每个大标题下的分隔线图

InverMaster nyaéta10 Béntang énergi dipeunteun pompa, sarta ogépaling hemat energipompa kolam renang di pasar.Kalayan InverMaster, anjeun tiasa nikmati4-musim kolam renangtanpa salempang ngeunaan tagihan listrik.Leuwih ti éta, éta géngajadikeun sistem pemanasan leuwih efisien, éta kolam renang cleaner, sareng umur pompa langkung lami.

Asumsi: Kolam renang 4-musim rata-rata ngajalankeun 16 jam dina 365 dinten.Harga listrik nyaéta € 0,2 / kWh

invermaster_07

Téhnologi kecerdasan

每个大标题下的分隔线图

Aquagem dimekarkeunPompa Inverter munggaranKalayan téknologi intelijen, Inverter "Brain" henteu ngan ukur tiasa ngawas parobahan tekanan pipa sareng ngitung pinter, tapi ogé tiasa ngirim pujian ka supir pompa pikeunotomatis adjustmenttina rentang aliran sarta kapasitas ngajalankeun.Ku alatan éta, pompa Inverter kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun panggunadeteksi pipelinejeungjasa peringatan dini, tapi ogé bisamastikeun laju aliran luyu.

invermaster_09

Calakan Full Toel Controller

每个大标题下的分隔线图

invermaster_11

invermaster_12

Parameter

每个大标题下的分隔线图

invermaster_14