Inverpro

Fitur produk

 

- Inverter Pinuh ku InverSilence® Tech

- Nepi ka 15 Kali Hemat Énergi

- Nepi ka 30 Kali Jempé

- Bacaan Konsumsi Daya

- Intelligent Full Toel Controller


Rincian produk

Pananyaan

 

Pompa Kolam Inverter Pinuh 1st —— INVERPRO

inverpro详情页_画板-1_02

téhnologi InverSilence nyaeta diri dimekarkeun ku Aquagem pikeun paling jempé tur hemat energi solusi pompa.

Ieu ngagabungkeun jeung téhnologi inverter pinuh, volute sistem hidrolik jeung DC brushless motor, teu ukur ngamungkinkeun pompa ka ngajalankeun intelligently antara 30 ~ 100% kapasitaspikeun minuhan aplikasi anu béda sapertos filtrasi sareng nyeuseuh deui, tapi ogé ngurangan tingkat sora leuwih ti 30 kalijeung ngahemat énergi nepi ka 15 Kali.

inverpro详情页_画板-1_04

Magic Inverter, Nepi ka 15 Kali Énergi-hemat

inverstar

inverpro详情页_画板-1_06

 

Nepi ka 30 Kali Jempé

inverstar

5

 

CalakanPinuh Toel Controller

inverstar inverpro3

inverpro详情页_画板-1_28

 

Parameter Téknis

inverstar inverpro1

Kurva Performance

inverstar

inverpro2

安捷网站优化