Inverstar

Fitur produk

 

Nepi ka 13 Kali Hemat Énergi

Nepi ka 25 Kali Jempé

- 4 Timer pikeun Operasi Daily

- Kontrol éksternal Pilihan

- Intelligent Touch Controller


Rincian produk

Pananyaan

INVERTER PIKEUN HEMAT —— (INVERSTAR)

 

inverstar1

 

 

INVERTER téhnologi

inverstar

Hatur nuhun kana téknologi inverter, laju motor tiasa dikontrol sacara tepat ku 1 babak.Lamun pamaké perlu backwash a, pompa nu bisa ngajalankeun dina kapasitas 100%;Pikeun paménta filtration poean, nu peryogi laju aliran leutik, pompa nu bisa ngajalankeun dina kapasitas low, nu pisan sepi jeung énergi efisien;Umur hirupna ogé langkung panjang kusabab téknologi inverter Aquagem.

inverstar_03

 

 

Nepi ka 13 KALI HEMAT

Sataun Simpen Énergi: 7546 kWh

inverstar

inverstar-09

 

 

 

UP ka 25 kali leuwih tiis

inverstar

 

inverstar2

 

 

IKontrol layar toél NTUITIF

inverstar

inverstar3

inverstar3

 

 

PARAMETER Téknis

inverstar

lADPJw1WRjSXzIvNAYHNB6g_1960_385

 

KURVE KINERJA

inverstar

lADPJxRxQ34fNsPNBN3NB6c_1959_1245