Аквагем

 Првиот креатор на пумпа за базен со целосен инвертер

Со вестите за општеството на јаглеродна неутралност, ние, Аквагем, правиме повеќе отколку што мислиме.Ние дејствуваме - одговорно и интелигентно со иновацииза заштеда на енергијаиклиматскиИнвертер технологија која драматично влијае на нашите клиенти, заедници и планета за долгорочна одржливост.

Aquagem Technology Limited епрвата водечка компанија со пумпи со целосни инвертер базен јадро екипирано со високи професионалци соповеќе од 20 години искуство.Ние дизајнираме, развиваме, произведуваме и генерираме вредност на пазарот со инвертер базен пумпи кои се беспрекорно интегрирани со иновативните инвертер технологии за обезбедување доверливост.

Истражување и развој

Имајќи искусни инженери кои длабоко се ангажираат во технологијата на инвертер, нашиот тим за истражување и развој проучува и применува напредна технологија за да донесеиновативни и висококвалитетни производи го изненадуваат пазарот.

Производство

Опремен со над10.000стандардизирана модернизирана фабрика, Aquagem гради повеќе високоефикасни линии за да обезбеди доволно навремено снабдување за време на шпицот на сезоната.

КК и гаранција

Сите производи поминаа нашистрога проверка на квалитетотпред испорака, а ние нудиме аreодговорен квалитетгаранцијана нашите клиенти.