Invermaster ——— Наскоро

Карактеристики на производот

 

– Целосен инвертер од InverSilence® Tech

-Заштеда на енергија до 16 пати

-До 40 пати тивко

– Интелигентен контролер со целосен допир

– Работен капацитет за читање


Детали за производот

Истражување

invermaster_01

 

Инвертер технологија

每个大标题下的分隔线图

Пумпата е срцето на базенот.Со децении, луѓето мораа да ја издржат високата потрошувачка на енергија и високата бучава на еднобрзинските пумпи.За да се надмине оваа дилема, Aquagem ја разви технологијата lnverSilence, водечка технологија за справување со бучавата и неефикасноста во апликациите на пумпата.

Технологијата InverSilence се комбинирапогон на инвертер, волутна хидраулична структураиDC мотор без четкичкиза прецизно контролирање на брзината на моторот преку интелигентни алгоритми, создавајќинајтивко и енергетско ефикасно инвертерско решение.

инвермастер_02

invermaster_03

До 40 пати тивко

每个大标题下的分隔线图 

инвермастер_05

Заштеда на енергија до 16 пати

每个大标题下的分隔线图

InverMaster еПумпа со енергетска оцена со 10 ѕвезди, а исто така и нанајмногу заштедува енергијабазен пумпа на пазарот.Со InverMaster, можете да уживате во4-сезонски базенбез грижа за сметката за струја.Покрај тоа, ќенаправи системот за греење поефикасен, чистачот на базенот, а векот на пумпата е подолг.

Претпоставки: Базен со 4 сезони просечно работи 16 часа за 365 дена.Цената на струјата е 0,2 €/kWh

инвермастер_07

Разузнавачка технологија

每个大标题下的分隔线图

Аквагем се развипрвата инвертер пумпасо разузнавачка технологија, инвертерот „Бреин“ не само што може да ја следи промената на притисокот на цевководот и да прави паметни пресметки, туку може да испрати и пофалби до возачот на пумпата заавтоматско прилагодувањена опсегот на проток и капацитетот за работа.Затоа, нашата инвертер пумпа не само што може да им обезбеди на корисницитеоткривање на цевководииуслуга за рано предупредување, но и можеобезбеди соодветна стапка на проток.

инвермастер_09

Интелигентен контролер со целосен допир

每个大标题下的分隔线图

инвермастер_11

инвермастер_12

Параметар

每个大标题下的分隔线图

инвермастер_14