Инверстар

Карактеристики на производот

 

-Заштеда на енергија до 13 пати

-До 25 пати тивко

– 4 тајмери ​​за дневно работење

– Изборна надворешна контрола

– Интелигентен контролер на допир


Детали за производот

Истражување

ИНВЕРТЕР ЗА ШТЕДЕЊЕ —— (INVERSTAR)

 

инверстар1

 

 

ИНВЕРТЕРСКА ТЕХНОЛОГИЈА

инверстар

Благодарение на технологијата на инвертер, брзината на моторот може да се контролира прецизно за 1 круг.Кога на корисниците им е потребно повторно перење, пумпата може да работи со 100% капацитет;За дневна потреба од филтрација, за која е потребна мала брзина на проток, пумпата може да работи со мал капацитет, што е исклучително тивко и енергетски ефикасно;Животниот век е исто така подолг поради технологијата на инвертерот Aquagem.

инверстар_03

 

 

ЗАШТЕДУВА ДО 13 ПАТИ

Заштеда на енергија за една година: 7546 kWh

инверстар

инверстар-09

 

 

 

UP ДО 25 ПАТИ ПОТИВКО

инверстар

 

инверстар2

 

 

IКОНТРОЛЕР НА ЕКРАН НА ДОПР НТУИТИВЕН

инверстар

инверстар3

инверстар3

 

 

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТАР

инверстар

lADPJw1WRjSXzIvNAYHNB6g_1960_385

 

КРИВА НА ПЕРФОРМАНСИ

инверстар

lADPJxRxQ34fNsPNBN3NB6c_1959_1245